מורן קוקו

זה בהחלט מתכון שאני צריכה לנסות!!
לגבי ערב בישולים – אני בעד. באחד מהימים בקאסר דיווי החלטתי להשתמש במתכונים ולהכין מאלאי קופטה, קניתי את כל המצרכים (מישהו שם לב כמה זולים הירקות בהודו? קילו של כל דבר עולה 10 רופי!! הלוואי עלינו בארץ…) נכנסתי למטבח והתחלתי לבשל, רק מה?! אין לי בלנדר, אז אי אפשר להכין את הרוטב. מה עשינו?? ריסקנו מלא מלא עגבניות ככה שלפחות הייתה רטיבות מסויימת לכל המצרכים ובישלנו על האש – אפשר להגיד בכנות שהכל חוסל! ככה שהבסיס הוא טוב… צריך רק לדעת לאלתר