תתפלאו אבל להודים יש קיבה כמו שיש לכל בני האדם.
אני אכלתי בלי חשבון אם זה ברחוב או בדאבות ולדעתי מסעדות הפועלים עם האוכל המקומי זה לא רק הכי בטוח אלא גם הכי טעים.
קילקולי קיבה למשל מקבלים אלו שמזמינים חומוס במסעדה יעני ישראלית ולא יודעים שהחומס הזה הוכן לפני שבועיים ואין בו חומרים משמרים והמקרר אמנם עובד אבל רק כשיש חשמל…
דוגמה נוספת, ביצים – תאכלו ביצים בכפרים איפה שיש תרנגולות, אם אין תרנגולות, סביר להניח כי הביצים הובאו מרחוק ואין שם משאיות קירור…
אגב, את הקילקול קיבה היחיד שלי קיבלתי מגלידה בדרמסלה (כולם לומדים לקח…)