שלום לך,
קודם כל באמת חשוב שתקחי בחשבון שגם מי שאין לו קיבה רגישה עלול לבלות חלק מהזמן בשירותים. אבל עם כל אי-הנעימות, זה חלק מהחוויה.
חוץ מזה, אין בעיה למצוא קרקרים ו/או עוגיות באריזות סגורות (אבל נראה לי שקשה לבסס על זה את האוכל). אני לא זוכרת שנתקלתי בסופרמרקטים ככה על הדרך, אולי באיזורים יותר עשירים. מה שכן, באמת שעם כל האוכל המבושל לא צריכה להיות לך בעיה: אורז, דאל וכל מיני מנות שמבושלות. כמובן שאין בעיה עם הצ’פטי או הנאן, אידלי ודוסה. אבל יותר חשוב מ"מה" את אוכלת, חשוב לשים לב ל"איפה" את אוכלת. ולכן תשימי לב שבמסעדות שאת נכנסת אליהן יושב קהל רב (רצוי שיהיו שם גם מקומיים וגם תיירים) וגם אם המסעדה נראית מבחוץ קצת מוזנחת, מה שחשוב זה שהאוכל שם טרי ושיש תחלופה של המזון.
מעבר לזה, את יכולה לאכול את כל הפירות עם הקליפה העבה (בננה, פפאיה, אננס, פסיפלורה). חוץ מזה, את יכולה לקחת איתך כף חשמלית קטנה ולהשרות במים רתוחים ירקות או פירות אחרים (בעיקר בשביל להתמודד עם חיידקים שעל הקליפות).
ועוד דבר אחד קטן, בהודו יש קוקוסים גדולים וירוקים, והמים שיש בתוכם מאוד מומלצים לבעיות בבטן – כך שזה גם בטוח לשתיה, וגם יכול להועיל.
שיהיה בהצלחה. תהני!!!