נדמה לי אבל אני לא בטוח שהאוכל בסרי לנקה דומה ואפילו זהה לאוכל שיש בדרום הודו שמבוסס הרבה על אורז וקוקוסים.
כך לפחות אמרו לי משפחה של סרי לאנקים שפגשתי ברכבת והם אפילו נתנו לי לטעום אוכל שהביאו איתם ארוז מהבית…
המאכלים הנפוצים חוץ מטאלי הם דוסה, אידלי, וואדה והלהיט “אוטאפם”. להכל תמיד יצורף רוטב צ’אטני.
לא שמעתי על מסעדה סרי לנקית בארץ אבל בסאב-קוץ’ מילגה יש גם טאצ’ של דרום הודו (חפש את הצ’אטני – לפעמים הוא על בסיס קוקוס), ויש גם את מסעדת המהרג’ה שיש להם מסאלה דוסה (אבל דווקא זה לא הכי מוצלח) ועוד כמה דברים דרום הודים.
קבל בונוס – כנס ללינקים ….