Categories
ללא קטגוריה

פלאק פניר גרמני

איווה, טבחית גרמניה שמתגוררת בפושקאר חושפת בפנינו את המתכון לפאלק פניר גרמני מנצח! מומלץ לנסות בבית.   

 

 

 

הוזמנו למסעדת הHoly Home  שבפושקאר כדי לטעום את הפלאק פניר שלהם. בהתחלה הטלנו ספק. אחרי הכול את המטבח מנהלת איווה, אישה מקסימה מגרמניה. יחד עם בעלה ההודי, פתחה איווה את המסעדה Holy Home  שבפושקאר. המסעדה מגישה בעיקר אוכל הודי אך ישנם כמה הצעות מערביות (כן, כן גם יזראלי-סלט).
איווה, בנדיבות רבה, נתנה לנו את המתכון לפאלק פניר (גרמני?) לאדם יחיד.
 
באיזה סטיקר אוחזת אווה? בין העונים נכון יוגרל פלאק!
 
מצרכים:
עגבניה אחת קצוצה
בצל אחד קצוץ
4 שיני שום כתושות
לאמיצים בלבד: צ’ילי.
250 גרם תרד מורתחים עם מעט מים וטחונים במיקסר

הוראות הכנה:
כשיש הכל, אפשר להתחיל ולחמם 3 כפות שמן במחבת או ווק ולטגן בו קלות מעט כמון ואת הצ’ילי.  יש להוסיף מעט מלח ואת הבצל הקצוץ, לטגן עד שהבצל מזהיב.
להוסיף מעט אבקת קארי, גארם-מסאלה ואבקת צ’ילי ועוד קצת מלח. לטגן את התבלינים לפחות חמש דקות. לאחר מכן להוסיף את העגבניות והשום ולטגן כמה דקות. להוסיף חצי כוס מים ולאחר מכן את התרד הטחון.
במחבת נפרדת – לטגן קוביות של גבינת פאניר הודית עד שמתקבל צבע זהוב-חום.
להוסיף את הגבינה המטוגנת לתרד ולבשל יחד לפחות עשר דקות.
 
בתאבון!
 
טאדאם!
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *